Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn breidt range Excellent soepen uit met nieuwe smaken

Zaandam, Netherlands, 2016-Oct-17 — /EPR Retail News/ — De herfst is inmiddels toch echt aangebroken. Dé tijd van het jaar dat mensen graag genieten van een kop warme soep. Albert Heijn heeft iets nieuws voor soepliefhebbers die graag genieten van soepen van hoge kwaliteit, maar ook houden van gemak. De Excellent lijn is door het culinaire team van Albert Heijn uitgebreid met bijzondere smaken. De range bestaat nu uit zes varianten met een internationale herkomst. Er zijn drie nieuwe smaken aan het assortiment toegevoegd en ook de keuze aan vegetarische alternatieven is uitgebreid.

Internationale smaken en verhalen

Voor de ontwikkeling van de AH Excellent soepen heeft het culinaire team van Albert Heijn inspiratie uit de hele wereld gehaald. Van India tot Thailand en van Marokko tot Frankrijk. Het resultaat zijn zes soepen van hoge kwaliteit, die gegeten kunnen worden als complete maaltijd of in combinatie met bijvoorbeeld brood, rijst of noedels. De AH Excellent range soepen bestaat nu uit:

  • Marokkaanse Harira – met kikkererwten, tomaten, spinazie en room

Harira is een vegetarische soep, van oorsprong Arabisch en uitgegroeid tot dé nationale Marokkaanse soep. De Marokkaanse Harira is smaakrijk, gebonden en goed gevuld. Deze soep is lekker met olijven en dadels en brood.

  • Indiase Dahl – met wortel, bloemkool, ui en yoghurt

Dahl is een vegetarische soep uit de traditionele Indiase keuken. De soep dankt zijn stevigheid aan de basis van rode linzen en is gekruid met gember. Dahl kun je ook als een complete maaltijd gebruiken met groente of naanbrood.

  • Thaise Tom Kha Kai – met rode en groene paprika, citroengras, kokosmelk en biologische kip

Tom kha kai is een echte klassieker uit de rijke Thaise keuken. Populair door de romige en toch lichte combinatie van zoete en zure smaken. Deze romige kippensoep is lekker met knapperige kroepoek.

  • Indische Pinda – met kip, gember, paprika, prei en sambal

Pindasoep is een traditioneel Indisch gerecht. De lichtpittige soep wordt bereid op basis van fijngemalen pinda’s. Je kunt deze soep net als in Indonesië eten met witte rijst.

  • Thaise pompoen kokos – met kurkuma, koriander, komijn, fenegriek en gember

Deze vegetarische, zachte en romige soep past perfect in de traditie van de Thaise keuken. Hij dankt zijn rijke smaak aan de combinatie van kokosextract en pompoen. Deze soep is lekker met witte rijst of noedels.

  • Franse Bouillabaisse – met tomaat, koolvis, mosselen en garnalen

Bouillabaisse is een authentieke Provençaalse vissoep. Zijn mooie, volle smaak dankt deze soep aan sappige tomaten en een variatie aan vis, schaal- en schelpdieren. Lekker met knapperig volkoren stokbrood.

Afdeling mediarelaties:
pers@ah.nl
088 6590 2020

Source: Albert Heijn

EPR Retail News