Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn to go wordt AH to gay en steunt stichting Amsterdam Gay Pride

Oostzaan, The Netherlands, 2015-7-23 — /EPR Retail News/ — Van 25 juli tot 2 augustus staat Amsterdam helemaal in het teken van de Amsterdam Gay Pride. Daarom tovert Albert Heijn to go vanaf maandag 27 juli acht winkels in de binnenstad om tot AH to gay. Roland Simon van AH to go: “Wij vinden het fantastisch dat dit grootse evenement al twintig jaar georganiseerd wordt in Amsterdam. Dit jaar staat het thema ‘share love, love differences’ centraal. Albert Heijn to go onderstreept het gedachtegoed van diversiteit en daarom doneren wij gedurende de week van de Gay Pride € 1,- per verkochte koffie aan de stichting”.

AH to gay in alle kleuren van de regenboog
In de winkels zijn het de regenboogkleuren die de boventoon voeren, aangevuld met verschillende opvallende roze accenten natuurlijk. Zo hangt de bekende regenboog boven de ingang en ligt er bij de winkel in de Reguliersbreestraat een meterslange, knalroze loper uit. Bij verschillende actieproducten krijgen klanten gratis een roze bloemenkrans.

Limited edition regenboogbekers
De koffie wordt vanaf 27 juli een week lang geschonken in de limited edition regenboogbeker. Van iedere verkochte kop koffie schenkt Albert Heijn to go € 1,- aan de Stichting Amsterdam Gay Pride. De stichting gebruikt deze donatie voor het opruimen en schoonmaken van de stad na afloop van alle feestdrukte.

De Albert Heijn to gays
Van maandag 27 juli tot en met het eind van de Gay Pride zondag 2 augustus zijn de deelnemende Albert Heijn to go winkels:

  • Reguliersbreestraat 22a
  • Damrak 89-90
  • Nieuwendijk 182
  • Amsterdam CS: Stationsplein 13a, 7, 43L en 45F en de IJhal

###

Albert Heijn to go is AH to gay and supports foundation Amsterdam Gay Pride
Albert Heijn to go is AH to gay and supports foundation Amsterdam Gay Pride
EPR Retail News