Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn helpt Nederland aan de beste pannen

Albert Heijn helpt Nederland aan de beste pannen
Albert Heijn helpt Nederland aan de beste pannen

 

Zaandam, Netherlands, 2016-Oct-26 — /EPR Retail News/ — Een goede pan is het halve werk… Vanaf vandaag tot en met 12 februari 2017 start Albert Heijn daarom een nieuwe spaaractie, dit keer voor pannen van Villeroy & Boch. Er kan gespaard worden voor negen verschillende chefwaardige pannen, waarmee verse producten nog beter klaargemaakt kunnen worden. De pannen zijn speciaal ontworpen voor thuiskoks die houden van koken en lekker eten. Of je nu wilt sparen voor de hele set, een enkele steelpan of een mooie gietijzeren pan voor je favoriete stoofgerechten deze winter.

Chefkoks weten als geen ander dat kwalitatieve pannen onmisbaar zijn voor de optimale bereiding van gerechten. Peter Lute, chef-kok en eigenaar van restaurant De Kruidfabriek: “Het belang van een goede pan wordt vaak onderschat, terwijl een pan de basis van elk gerecht is. De keuze hiervoor is afhankelijk van de hittebron die je gebruikt en het te bereiden ingrediënt. Vooral de kwaliteit van de bodem bepaalt hoe goed de pan is. Onmisbaar in elke keuken zijn een gietijzeren pan voor een langzame garing met behoud van alle smaken en voedingsstoffen. En een wok voor de snelle gerechten met ‘natte’ ingrediënten als bladgroenten, die je vers en knapperig wilt bereiden.”

Een gietijzeren pan en wok maken dan ook onderdeel uit van de vivo range. Daarnaast bestaat deze serie ook nog uit een steelpan, drie kookpannen, twee koekenpannen en een stoominzet. Alle pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat ze geschikt maakt voor elk type warmtebron: gas, elektrisch, inductie, halogeen en keramisch. Ook zijn ze voorzien van een extra aluminium kern in de bodem. Deze versnelt en verbetert de hittegeleiding in de pan. De pannen uit de vivo range zijn tevens voorzien van vuurvaste, RVS hendels, wat ze geschikt maakt voor gebruik in de oven tot hoge temperaturen (220 graden). De vivo koekenpannen en wok voorzien van een coating van het merk Teflon. Ten slotte maakt het stijlvolle design deze pannen tot een eyecatcher voor in de keuken. Ideaal dus voor iedereen die van koken en lekker eten houdt!

Albert Heijn spaaracties maken veel los
Albert Heijn organiseert elk jaar verschillende spaaracties voor haar klanten. Saskia Egas Reparaz, directeur marketing & format en verantwoordelijk voor de spaaracties van Albert Heijn: “Onze spaaracties gaan nooit ongemerkt voorbij. Van messen tot dino’s, en van vershouddozen tot moestuintjes, heel Nederland heeft het erover. Vaak uit enthousiasme, en soms worden wij zelf door het succes verrast en daar leren wij weer van voor een volgende actie. Dit keer staat een prachtige pannenset centraal. Goede pannen zijn een hele uitgave, dus we zijn trots dat we deze nu bereikbaar maken voor onze klanten. Of ze nu willen sparen voor een luxe wokpan, die ene pan die aan vervanging toe is of de volledige set. Onze ervaring leert dat veel klanten samen met familie of vrienden sparen voor de producten die zij graag willen hebben. Wij willen onze klanten blij maken met de pan of pannen naar hun keuze en dat zij zo kunnen genieten van het lekkerste resultaat in de keuken!”

Bij elke €10 krijgen klanten een spaarzegel bij hun boodschappen. Speciale Bonusaanbiedingen zorgen voor extra zegels, waardoor het sparen sneller gaat. Een volle spaarkaart staat gelijk aan €600 aan boodschappen, los van deze extra zegels. Klanten kunnen hun spaarkaart direct inleveren voor een spaaritem naar keuze, zodra de kaart vol is. Mochten items opraken, dan kunnen klanten na afloop van de actie alsnog het gewenste item bemachtigen door het te reserveren via een speciaal hiervoor ingerichte reserveerservice. Vanaf maandag 24 oktober worden de eerste zegels uitgereikt. De actie loopt 16 weken en stopt op zondag 12 februari 2017.

Afdeling mediarelaties:
pers@ah.nl
088 6590 2020

Source: Albert Heijn

###

EPR Retail News