Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn zet de bordjes buiten met serviesspaaractie

Albert Heijn zet de bordjes buiten met serviesspaaractie

 

Zaandam, Netherlands, 2017-Jun-09 — /EPR Retail News/ —  Niets is fijner dan eten in de buitenlucht. Albert Heijn maakt dat deze zomer nog leuker met zijn nieuwste spaaractie: ‘Sparen voor stijlvol buitenservies’. Klanten kunnen sparen voor bordjes, dipschaaltjes en serveerschalen in trendy kleuren. De spaaractie start maandag 12 juni en duurt tot en met 13 augustus 2017.

Met het mooie weer in zicht wordt het straks weer gezellig eten of barbecueën in de tuin en picknicken in het park. Speciaal voor deze lekkere zomerse dagen ontwikkelde Albert Heijn samen met Royal VKB stijlvol buitenservies. De collectie bestaat uit handige borden, kleine schalen en grote serveerschalen voor bijvoorbeeld salades. Ze zijn verkrijgbaar in trendy kleuren en zijn gemaakt van licht en sterk melamine.

Bij deze spaaractie, die tot en met 13 augustus duurt, krijgen klanten bij elke € 10,- één servieszegel. Bij een volle spaarkaart met twintig zegels koop je met bijbetaling van € 1,99 tot € 4,99 de borden en schalen. Sneller sparen kan ook, bijvoorbeeld met de extra servieszegels die je bij verschillende Bonusaanbiedingen krijgt. Of door samen te sparen met familie en vrienden. Zo wordt buiten eten nog leuker deze zomer!

Voor meer informatie, kijk op https://www.ah.nl/buitenservies.

Afdeling mediarelaties:
pers@ah.nl
088 6590 2020

Source: Albert Heijn

###

EPR Retail News