Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn: Freek Vonk neemt kinderen mee op ontdekkingstocht

Freek Vonk neemt kinderen mee op ontdekkingstocht

Spaaractie laat kinderen wonderlijke natuur, dieren en bouwwerken zien

Zaandam, Netherlands, 2017-Sep-27 — /EPR Retail News/ — Albert Heijn en dr. Freek Vonk starten een landelijke spaaractie waarin kinderen alles te weten komen over de wonderlijke plekken, natuur en dieren die de wereld te bieden heeft. Met je ogen open en oren gespitst op pad met Freek Vonk om te leren over tal van bijzondere plekken op aarde. Van Madagaskar, tot de Zuidpool en van de Galapagos-eilanden tot de Rocky Mountains. In de nieuwste spaaractie van Albert Heijn gaan kinderen samen met Freek Vonk op ontdekkingstocht aan de hand van 160 te verzamelen wonderlijke wereldplaatjes.

In de spaaractie van Albert Heijn en Freek Vonk staat edutainment centraal. Doel is om kinderen spelenderwijs te laten zien wat de wereld te bieden heeft. Op verre, warme en koude plekken maar ook in je eigen tuin, of het bos even verderop. De wonderlijke wereldplaatjes herbergen feiten, weetjes en afbeeldingen van wonderen uit onze wereld. Van bijzondere natuurverschijnselen en supergave bouwwerken, tot planten en dieren. Er is 1 super speciaal ‘speurplaatje’ waarmee spaarders van de wonderlijke wereldplaatjes geheime letters kunnen ontdekken op 15 verschillende spaarplaatjes en op zes pagina’s door het album heen. Alle letters samen vormen een aanvulzin die kinderen zelf af kunnen maken en insturen via ah.nl/wereld. Ze maken dan kans op fantastische Freek Vonk prijzen.

Freek Vonk: “Overal ter wereld zijn zoveel mooie wonderen te ontdekken en ik vind dat iedereen ze gezien moet hebben. Met het verzamelalbum ga je op ontdekkingstocht langs tal van wonderschone natuurverschijnselen, supergave bouwwerken, planten en dieren (soms ook giftige). In het verzamelalbum wordt er gereisd per vliegtuig, boot en trein, maar kinderen kunnen ook hun omgeving induiken om wonderlijke plekken te ontdekken. Wat is de wereld toch mooi!”

Wonderlijke wereldplaatjes vanaf 25 september verkrijgbaar
De wonderlijke wereldplaatjes, het verzamelalbum en de speciale Freek Vonk merchandise zijn vanaf 25 september te sparen en verkrijgbaar in alle winkels. Bij besteding van 10 euro ontvangen klanten een set met daarin 4 spaarplaatjes. In totaal zijn er 160 plaatjes met wonderlijke weetjes, waarvan één super bijzonder ‘speurplaatje’. Het verzamelalbum is verkrijgbaar voor €0,99 en in de eerste week gratis bij aankoop van een tweetal Bonusaanbiedingen uit de folder van week 39 (schaal AH Pitloze rode druiven of 2+1 wasmiddelen en wasverzachters). Met een vol verzamelalbum ontvang je bij Naturalis van 30 oktober t/m 23 december 2017 korting op de tentoonstelling GIF! bij Naturalis.

SOURCE: Albert Heijn

Vertegenwoordigers van de media kunnen contact opnemen met een van de woordvoerders via telefoonnummer: 088-6592020, via e-mail: pers@ah.nl of via twitter @AlbertHeijnPers.

EPR Retail News