Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn: Bloggers Favoriet: Bananabread Uit Pauline’s Keuken bij AH to go

Zaandam, Nederland, 2015-9-3 — /EPR Retail News/ — Deze week introduceert Albert Heijn to go de tweede Bloggers Favoriet in de reeks: de Bananabread van Pauline Weuring van UitPaulineskeuken.nl. Een heerlijke bananabread die gezoet is door banaan, dadels en rozijnen. Daarnaast start volgende week de campagne ‘#favotogo’ waarin klanten gevraagd wordt hun persoonlijke favoriet van Albert Heijn to go te delen via social media.

De favoriet van UitPaulineskeuken.nl

Albert Heijn to go is samen met Pauline Weuring van UitPaulineskeuken.nl aan de slag gegaan met haar favoriete recept: Bananabread. Bijzonder aan deze Bananabread is dat hij licht gezoet is door banaan, dadels en rozijnen. Ideaal voor iedereen die zin heeft in een lekker tussendoortje.Met haar persoonlijke motto Live, Love, Eat! startte Pauline in 2010 haar eigen blog: UitPaulineskeuken.nl. Op haar blog deelt ze al haar keukengeheimen. Inmiddels mag ze zich één van de grootste foodbloggers van Nederland noemen. De meeste recepten op haar blog bedenkt ze helemaal zelf.”Wat ben ik trots dat mijn absolute favoriet vanaf deze week bij alle Albert Heijn to go winkels verkrijgbaar is. M’n recept is ruim 450.000 keer gedownload, dus onder de bezoekers van mijn blog is de Bananabread al heel erg populair. Maar ik vind het zo spannend dat hij nu ook in de winkel komt te liggen en dat klanten hem kunnen kopen. Ik hoop dat zij er net zo van zullen genieten als ik!”

Favoriete AH to go product

7 september start bij Albert Heijn to go de ‘#favotogo’ campagne. Tijdens deze campagne wordt aan de klanten gevraagd wat hun favoriete AH to go product is. Iedereen die zijn of haar favoriet op Facebook of Instagram deelt, maakt kans om een jaar lang gratis van dit product te genieten.

Pauline’s Bananabread ligt vanaf deze week in alle Albert Heijn to go winkels en kost €2,- per stuk.

###

Albert Heijn Bloggers Favoriet Bananabread Uit Pauline's Keuken bij AH to go
Albert Heijn: Bloggers Favoriet: Bananabread Uit Pauline’s Keuken bij AH to go
EPR Retail News