Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn introduceert ‘Vers uit de keuken’

Zaandam, Netherlands, 2015-9-10 — /EPR Retail News/ — Na een drukke dag niet in de keuken hoeven staan, maar wel binnen een handomdraai genieten van een gezonde en verse maaltijd. Dat klinkt ideaal. En toch slaan veel consumenten het kant-en-klaarschap in de supermarkt over, omdat zij denken dat deze maaltijden minder gezond en vers zijn dan een zelfgemaakte maaltijd. Albert Heijn laat met de nieuwe kant-en-klaarmaaltijden ‘Vers uit de keuken’ zien dat vers en gezond en snelheid, gemak heel goed samen kunnen gaan. Met deze nieuwe verse maaltijden kun je binnen 5 minuten zonder schuldgevoel genieten van een heerlijke maaltijd. Bijvoorbeeld een doperwtenmuntsoep of verse courgette gevuld met couscous. De nieuwe maaltijden met veel verse groenten en kruiden bevatten geen kunstmatige geur- en smaakstoffen.

Pure receptuur
De kant-en-klaar-maaltijden zijn ontwikkeld met behulp van een culinair team bestaande uit chef-kok Arjen Zeevenhooven, culinair journalist Lars Hamer en smaakexpert Marc Veltman. Het drietal heeft met veel zorg gekeken naar de ingrediënten, smaak en samenstelling van de gerechten. Uiteraard is daarbij ook kritsich gekeken naar het vet-, zout- en suikergehalte van de maaltijden. Arjen Zeevenhooven: ‘De recepturen van deze maaltijden zijn allemaal puur, zonder onnodige toevoegingen. Dus eigenlijk gewoon zoals je thuis ook zou koken.’

Voor ieder wat wils
‘Vers uit de keuken’ bestaat uit 36 maaltijden. Naast vertrouwde maaltijden als stamppotten en pasta bevat het assortiment ook een aantal bijzondere maaltijden zoals de Singapore kip met mango-ananas-kokossaus, noedels, gele en oranje wortel, courgette, Chinese kool en verse koriander of bijvoorbeeld het Koreaans rundvlees met een zoet-pittige sojasaus, sesam, sugar snaps, kastanjechampigons en glasnoedels. De maaltijden zijn vanaf deze week verkrijgbaar en kosten tussen de ?2,99 en ?5,29.

###

Albert Heijn introduceert 'Vers uit de keuken'
Albert Heijn introduceert ‘Vers uit de keuken’
EPR Retail News