Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn: twee prijzen ontvangen voor de online activiteiten: 1) Logistieke Webshop van het Jaar 2015 2) Webshopaward

Zaandam, Netherlands, 2015-9-18 — /EPR Retail News/ — Albert Heijn heeft twee prijzen ontvangen voor de online activiteiten. Naast Logistieke Webshop van het Jaar werd Albert Heijn bij de ABN-AMRO Webshopawards winnaar in de categorie supermarkten.

Logistieke Webshop van het Jaar 2015

De award Logistieke Webshop van het Jaar is in 2011 in het leven geroepen om webshops te belonen die zich onderscheiden door een uitmuntende logistiek. De jury had vooral lof voor de klantgerichtheid, de regie op de logistieke keten en de innovatieve concepten die Albert Heijn met online de afgelopen jaren heeft neergezet.

Webshopaward
Webshop Awards Nederland is één van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland. Afgelopen jaar hebben ruim 230.000 consumenten deelgenomen. Met de overwinning in de categorie supermarkten dingt Albert Heijn mee naar de titel ‘Webshopaward 2015’ die op 29 oktober 2015 toegekend wordt.

Meer informatie over beide prijzen is hier te vinden:

###

EPR Retail News