Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tachtigduizend bezoekers tijdens AH Buitendag

Tachtigduizend bezoekers tijdens AH Buitendag

 

Zaandam, Netherlands, 2017-Apr-18 — /EPR Retail News/ — Vandaag was het een drukte van belang bij zo’n 70 boeren, telers en leveranciers van Albert Heijn. Zij gaven nieuwsgierige consumenten een kijkje achter de schermen en vertelden alles over de herkomst van producten die bij Albert Heijn verkrijgbaar zijn. Jong en oud konden zien, proeven en vragen stellen over hoe bijvoorbeeld de boerenkaas van Albert Heijn wordt gemaakt en hoe komkommers worden geteeld. In Brabant en Utrecht fietsten ruim honderd klanten van Albert Heijn met medewerkers van lokale winkels de speciale ‘Toer de Boer’; een fietstocht langs verschillende boeren en telers in de regio.

De AH Buitendag werd vanmorgen feestelijk geopend met een paasontbijt in het tijdelijke boerderijrestaurant in de aardappelschuur van teler Douwe Monsma van Bio Brass in Zeewolde. Een lange tafel, live muziek en allerlei paaslekkernijen waren de hoofd-ingrediënten voor een feestelijke aftrap. Door het hele land waren vanaf 11 uur deelnemende boeren, leveranciers en telers druk in de weer om hun bezoekers te laten zien hoe ze iedere dag hun producten zo lekker en vers mogelijk in de schappen van Albert Heijn krijgen. Ze organiseerden zelf allerlei activiteiten, rondleidingen en proeverijen om bezoekers zo goed mogelijk te laten zien hoe hun producten worden gemaakt.

Kijken, leren én doen!

Deelnemers mochten ook zelf aan de slag met bijvoorbeeld tulpen plukken, een tractorrace of varkentjes aaien. De kinderen werden geschminkt, konden meedoen aan een Paasspeurtocht en hun eigen boerderij-kleurplaat inkleuren.

Vakmanschap en liefde

Albert Heijn wil alleen de allerbeste kwaliteit voor zijn versproducten. Daarom zorgen we ervoor dat we onze boeren, telers en leveranciers persoonlijk kennen. Met hen delen we de liefde en vakmanschap voor onze producten. En zo kunnen we klanten precies vertellen waar onze producten vandaan komen. Onder de bijna 70 telers, boeren en leveranciers die vandaag hun deuren openden, waren aardappelen-, groente-, fruit- en bloementelers, (melk)veehouderijen, kaasboerderijen en een koekjesfabriek.

Afdeling mediarelaties:
pers@ah.nl
088 6590 2020

Source: Albert Heijn

###

EPR Retail News