Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn opent mobiel bezorgpunt bij GGZ-instelling

Albert Heijn opent mobiel bezorgpunt bij GGZ-instelling

 

Zaandam, Netherlands, 2017-Jul-04 — /EPR Retail News/ — Albert Heijn heeft een mobiel bezorgpunt bij de GGZ-instelling op Landgoed De Grote Beek in Eindhoven geopend. Medewerkers en cliënten van dit landgoed kunnen vanaf nu hun boodschappen online bestellen op ah.nl en afhalen op hun eigen terrein. Met de komst van het mobiele bezorgpunt profiteren zij van een breder en gevarieerder aanbod levensmiddelen dan eerder op het terrein verkrijgbaar was. Op termijn gaat AH op dit bezorgpunt ook een werkplek bieden aan cliënten van Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven (GGzE).

Op Landgoed De Grote Beek werken ruim 1.200 medewerkers en maken veel cliënten op jaarbasis gebruik van de zorg en voorzieningen van GGzE. Het Albert Heijn bezorgpunt maakt lekker en gezond eten nu nog gemakkelijker voor deze doelgroep. Medewerkers kunnen hun dagelijkse boodschappen voor thuis handig oppikken bij het bezorgpunt en cliënten kunnen hun vertrouwde producten kopen.

Het mobiele bezorgpunt wordt in het begin gerund door medewerkers van het Pick Up Point in Eindhoven op de Limburglaan. Om een bijdrage te leveren aan de reïntegratie van GGzE-cliënten op de arbeidsmarkt biedt het Albert Heijn bezorgpunt op het terrein op termijn werk voor cliënten van het landgoed. Dit sluit naadloos aan bij de visie van GGzE: de organisatie gelooft dat mensen blijer en gelukkiger worden als ze vanuit eigen mentale kracht een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. De ondersteuning is erop gericht om iemand dit door eigen regie zo goed mogelijk te laten doen en te laten participeren in de maatschappij.

Afdeling mediarelaties:
pers@ah.nl
088 6590 2020

Source: Albert Heijn

###

EPR Retail News