Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn: Meeste kookhulp gevraagd bij bereiding van vlees en desserts

Zaandam, 2015-12-29 — /EPR Retail News/ — Na alle voorbereidingen komt het tijdens de feestdagen allemaal aan op het moment suprême: het kerstdiner. Het Allerhande Kersthulpteam staat tot en met tweede kerstdag 22.00 uur stand-by om alle brandende kookvragen over het kerstdiner via WhatsApp* te beantwoorden. De service van Albert Heijn blijkt voor veel mensen een ideaal hulpmiddel, want sinds kerstavond stromen de berichten massaal binnen. De meeste vragen gaan over de bereiding van vlees en desserts. Over de chocobombe op de kerstcover van Allerhande worden veruit de meeste vragen gesteld.

Bij 65% van de mensen mislukt wel eens een kerstgerecht*. Het Allerhande Kersthulpteam merkt dan ook dat er grote behoefte is aan hulp tijdens het koken van het kerstdiner. Het team neemt veel stress weg bij het (voor)bereiden van het kerstdiner. Vooral bij hoofdgerechten met vlees wil het nog wel eens misgaan. Hier worden dan ook veel vragen over gesteld, zoals: hoe kan het vlees het beste gebraden of gegaard worden, op welke temperatuur en hoe lang? Verder worden veel vragen gesteld over desserts. De chocobombe op de cover van de kersteditie van Allerhande staat bij veel mensen op de kersttafel. Over het (voor)bereiden van deze prachtige taart worden veruit de meeste vragen gesteld.

Naast heel specifieke vragen komen ook algemene vragen voorbij. Bijvoorbeeld hoe een man aan het koken te krijgen is en hoe men in de kerststemming kan komen tijdens het koken. Zelfs vanuit het buitenland, waaronder Australië, Zweden en Amerika, komen vragen binnen bij het team culinaire experts van Allerhande.

Uit de reacties blijkt dat klanten echt geholpen zijn door de service. Dit is te merken aan het alle bedankjes en selfies met gelukte gerechten. De Allerhande Kersthulp beantwoordt alle vragen over recepturen, kooktechnieken en ingrediënten via WhatsApp**. Het team is op tweede kerstdag tot en met 22.00 uur beschikbaar voor kookhulpvragen van klanten. Het nummer is te vinden op ah.nl en via de Facebook-pagina van Allerhande.

SOURCE: Albert Heijn

###

Albert Heijn: Meeste kookhulp gevraagd bij bereiding van vlees en desserts
Albert Heijn: Meeste kookhulp gevraagd bij bereiding van vlees en desserts
EPR Retail News