Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn vernieuwt ontbijtschap

Albert Heijn vernieuwt ontbijtschap
Albert Heijn vernieuwt ontbijtschap

 

Zaandam, the Netherlands, 2016-Aug-12 — /EPR Retail News/ — Vanaf vandaag vind je heel veel nieuwe broodvervangers in het schap bij Albert Heijn. Zo hebben klanten nog meer keuze in o.a. rijstwafels, crackers en knäckebröd. Het ontbijtassortiment wordt uitgebreid met 13 nieuwe Albert Heijn-huismerkproducten en 27 nieuwe A-merkproducten, waaronder crackers op spelt- en roggebasis.

Steeds meer klanten ontbijten bewust gezonder. Een boterham met kaas staat niet langer centraal op de ontbijttafel en maakt plaats voor meer variatie en diverse broodvervangers. Daarom introduceren we vandaag 13 nieuwe Albert Heijn-producten en voegen we 27 nieuwe A-merkproducten aan het schap toe. Van ‘goed koopjes’ tot meer luxe producten met oergranen. Nieuw is de toplijn van knäckebröd die ‘de granen van toen’ heet. Met deze crackers van rogge, spelt en haver is Albert Heijn de eerste supermarkt die deze varianten onder het eigen merk aanbiedt.Veel andere nieuwe producten in het schap zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn zoals ‘Leksands Knäcke’, de nummer 1 knäckebröd uit Zweden. 

Gemak in het ontbijtvak
Grote verpakkingen rijstwafels en knäckebröd zijn lastig om mee te nemen voor onderweg. Om klanten te voorzien van meer gemak, zijn er vanaf nu twee nieuwe Albert Heijn-portieverpakkingen met rijstwafels (op maïsbasis en met rogge) verkrijgbaar. Deze kleine verpakkingen zijn makkelijk om mee te nemen naar het werk of naar school.

Source: Albert Heijn

EPR Retail News