Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vernieuwing Allerhande Box biedt klanten meer keuze

Vernieuwing Allerhande Box biedt klanten meer keuze
Vernieuwing Allerhande Box biedt klanten meer keuze

 

Zaandam, 2016-Aug-26 — /EPR Retail News/ — Albert Heijn biedt klanten vanaf vandaag keuze uit twee nieuwe varianten van de Allerhande Box: de Familiebox voor vier personen met gerechten speciaal gericht op gezinnen en de Inspiratiebox, een maaltijdbox met verrassende gerechten en smaakcombinaties voor twee personen. Klanten kunnen nu ook uit vier aangeboden maaltijden de drie kiezen die zij het lekkerst vinden. De gerechten in de Familiebox worden wekelijks getest door kinderen. Met de twee nieuwe boxen biedt Albert Heijn verse maaltijden voor iedere gezinssituatie.

Zelf gerechten kiezen
Het Allerhande foodteam krijgt regelmatig reacties van klanten op de gerechten in de Allerhande Box. Klanten geven aan het prettig te vinden wat extra keuze te hebben bij het samenstellen van de maaltijdbox. Zo is bijvoorbeeld niet iedereen een liefhebber van vis of vegetarisch eten. Om die keuze te bieden kan er vanaf nu worden gekozen uit vier gerechten. De klant selecteert de drie favoriete gerechten en stelt op die manier zelf de Familie- of Inspiratiebox samen.

Kidsproof gerechten
De Familiebox is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. De helft van de jonge gezinnen ervaart te weinig vrije tijd en wil daarom zo kort mogelijk in de keuken staan. Verder zien ze graag gerechten in de box die ook goed in de smaak vallen bij kinderen. Daarom vinden klanten in deze box vooral vertrouwde, makkelijke gerechten met mildere smaken die in 20 minuten te bereiden zijn. Alle gerechten worden wekelijks getest door een kinderpanel. Pas na een volmondig ‘ja’ van de kinderen komt het gerecht in de box. De Familiebox wordt vanaf 29 augustus voor het eerst bij klanten thuisbezorgd en biedt in de eerste week bijvoorbeeld een recept van homemade kip kerrie met ananas, rijst, sperzieboontjes en amandelen.

Over de boxen
De Familiebox biedt drie gevarieerde en verse maaltijden voor vier personen en kost €49. De Inspiratiebox biedt nieuwe en verrassende producten, smaken en kooktechnieken, bevat drie gerechten voor twee personen en kost €37,50. Klanten kunnen beide boxen los of samen met alle andere boodschappen op ah.nl bestellen om zonder bezorgkosten op een moment naar keuze thuis laten bezorgen of afhalen bij een Pick Up Point en bij elke AH winkel in Nederland. Benieuwd naar alle gerechten? Kijk voor meer informatie op ah.nl/allerhandebox.

Vertegenwoordigers van de media kunnen contact opnemen met een van de woordvoerders via telefoonnummer: 088-6592020, via e-mail: pers@ah.nl of via twitter @AlbertHeijnPers.

Source: Albert Heijn

###

EPR Retail News