Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn is klaar voor de feestdagen

Albert Heijn is klaar voor de feestdagen
Albert Heijn is klaar voor de feestdagen

 

Zaandam, Netherlands, 2016-Nov-12 — /EPR Retail News/ — De winter is in aantocht en Nederland gaat zich voorbereiden op de feestdagen. Ook bij Albert Heijn zijn de feestkriebels begonnen. Op zaterdag 12 november valt bij miljoenen huishoudens de Winterkrant op de mat. Daarmee geven we een kijkje in onze winterkeuken en feestassortiment Ook introduceren we de Allerhande Gourmetbox met daarin alle ingrediënten voor een succesvolle gourmetavond met vrienden of familie. Handig, want één op de drie Nederlanders zet tijdens de feestdagen het gourmetstel op tafel. Dit is het begin van twee maanden vol verrassingen waar we onze klanten onbezorgde feestdagen gaan bezorgen.

Gourmetten met Sint, Kerst en Oud & Nieuw

De Gourmetbox is perfect voor een gezellig avondje tafelen met het gezin. Naast vier verschillende soorten vlees vind je in de box meergranen stokbrood, hamburgerbroodjes, cheddar kaas, eitjes, ingrediënten voor heerlijke salades en zelfs aan het dessert is gedacht. De Allerhande Gourmetbox kan al worden thuisbezorgd vlak voor Sinterklaas op 1, 2 of 3 december. Ophalen kan ook in een Albert Heijn winkel of Pick Up Point naar keuze. Bestellen kan tot en met 28 november op ah.nl/gourmetbox.

Het culinaire team van Allerhande stelde ook dit jaar weer een Allerhande Kerstbox samen. Hierin vind je alle ingrediënten en recepten om een fantastisch viergangen diner op tafel te zetten. Dat begint met een frisse gazpacho, gevolgd door gerookte zalmtartaar. Het hoofdgerecht is een malse herten-biefstuk met aardappelgratin en tot slot een brownietaart met warme kersen en mascarpone. Je kunt de box online bestellen en ophalen in een Albert Heijn winkel, Pick Up Point of gratis thuis laten bezorgen.

Vlees van de meesterslager

Vleesliefhebbers kunnen deze kerst terecht bij onze meesterslager Jos Havekotte. Van ossenhaas en lamsbout tot hertenrack en gevulde kip, dit exclusieve assortiment is eenvoudige online te bestellen via de AH Bestelservice vanaf 28 november t/m 18 december. Vanaf vandaag is het assortiment al te bekijken via ah.nl/meesterslager.

We kunnen niet wachten

Hoogtepunt van alle inspiratie voor de feestdagen is de tweede editie van het Allerhande Kerstfestival waar klanten kunnen genieten van het kerstassortiment van Albert Heijn. Of een workshop kunnen volgen van bekende culinaire experts, zoals Moshik Roth, Ron Blaauw, Eke Marien en Harold Hamersma. Het grootschalige foodfestival vindt op 9, 10 en 11 december plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. De kaartverkoop is reeds gestart via Allerhandekerstfestival.ah.nl/. Kortom, we kunnen niet wachten tot de feestdagen.

Afdeling mediarelaties:
pers@ah.nl
088 6590 2020

Source: Albert Heijn

###

EPR Retail News