Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Albert Heijn introduceert kersttrui

Albert Heijn introduceert kersttrui
Albert Heijn introduceert kersttrui

 

Zaandam, Netherlands, 2016-Nov-29 — /EPR Retail News/ — De kersttrui is populairder dan ooit. Dit merkten we vorig jaar tijdens de eerste editie van het Allerhande Kerstfestival. Iedereen vroeg zich af waar die leuke kersttrui van onze medewerkers te koop was. Hoewel we Nederland vooral een handje gaan helpen met een heerlijk kerstmenu, mag een bijpassende kersttrui natuurlijk niet ontbreken. Via Istagram vroegen we onze volgers om binnen 72 uur een kersttrui te ontwerpen. Resultaat: 3 unieke kersttruien die exclusief te koop zijn tijdens het Allerhande Kerstfestival.

72 uur ontwerp challenge

Maar liefst 80 enthousiaste ontwerpers reageerden op onze oproep. Er sprongen 3 ontwerpen uit die daadwerkelijk in productie zijn genomen. Een van de winnende ontwerpen is van Floor Evers, 35 jaar en grafisch ontwerpster uit Amsterdam: “Met dit stoere unisex ontwerp laat ik zien dat het woord ‘kersttrui’ krachtig genoeg is om in de kerststemming te komen. Geen toeters en bellen dus. Net als de naam Albert Heijn, dat staat voor een helder en krachtig merk.”

Verkrijgbaarheid

De trui van Floor is, net als de twee andere winnende ontwerpen, verkrijgbaar tijdens het Allerhande Kerstfestival van 9 t/m 11 december in het Spoorwegmuseum in Utrecht en kost 15 euro.

Afdeling mediarelaties:

pers@ah.nl
088 6590 2020

Source: Albert Heijn

###

EPR Retail News