Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De eerste Albert Heijn to go op een BP tankstation in Nederland geopend

De eerste Albert Heijn to go op een BP tankstation in Nederland geopend
De eerste Albert Heijn to go op een BP tankstation in Nederland geopend

 

Zaandam, Netherlands, 2016-Sep-09 — /EPR Retail News/ — Vandaag is de eerste Albert Heijn to go op een BP tankstation in Nederland geopend. Bij BP tankstation De Vink aan de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel vinden klanten een Albert Heijn to go winkel met een breed aanbod van vers eten en drinken voor onderweg én thuis. De komende maanden worden nog eens vijf Albert Heijn to go’s geopend op BP tankstations verspreid over het land. Het gaat hier om een proef, waarvoor de twee partijen een exclusieve relatie voor de tankstation branche in Nederland zijn aangegaan.

De inrichting en het aanbod van de Albert Heijn to go op de BP tankstations zijn helemaal toegespitst op de wensen van de weggebruiker. Met meer dan 1.300 producten biedt de winkel het vertrouwde Albert Heijn to go assortiment, aangevuld met producten die populair zijn onder automobilisten. Al deze producten kunnen snel en gemakkelijk bij de scan&go-kassa’s worden afgerekend. Uiteraard kan de klant er ook nog steeds terecht voor car care producten, zoals Castrol motorolie en ruitensproeiervloeistof. Om extra gemak te bieden, is er bovendien een bol.com afhaalpunt waar klanten hun bestelde pakketje kunnen afhalen.

BP klanten blijven op de zes proeflocaties gewoon sparen voor FreeBees. Die krijgen zij hier op BP brandstofaankopen én Albert Heijn to go producten. Daarnaast kan met de Albert Heijn to go Koffiespaarkaart voor gratis koffie worden gespaard.

Ruben Beens, verantwoordelijk voor de retailactiviteiten van BP in Nederland: “Wij zien een sterk toenemende vraag van onze klanten naar etenswaren voor directe en latere consumptie. Samen met Albert Heijn to go ontwikkelden wij een concept met zeer gevarieerde producten om aan deze behoefte te voldoen. Albert Heijn to go is in dit segment de marktleider en heeft een goede reputatie op het gebied van product-innovatie met een continu wisselend aanbod van lekkere en gezondere etenswaren voor onderweg en thuis. In combinatie met BP’s toonaangevende producten en diensten bieden wij de weggebruiker hiermee alles wat hij nodig heeft op goed bereikbare locaties met ruime openingstijden.”

Jan-Willem Dockheer, general manager Albert Heijn to go: “Wij spitsen onze winkels altijd toe op de locatie om goed aan te sluiten op de behoefte van klanten die daar komen. Dat hebben we ook gedaan bij de winkel op BP tankstation De Vink. Vanaf vandaag kunnen automobilisten hier op elk moment van de dag terecht voor goed en lekker eten. Van salades en water met verse munt en framboos tot verse cappuccino met biologische melk, croissants en een goede bal gehakt.”

Opening Albert Heijn to go winkels op overige BP tankstations

Na BP tankstation De Vink worden de komende weken Albert Heijn to go winkels geopend op de volgende vijf BP tankstations:

  • BP Coentunnel, langs de A8 bij Oostzaan (opening 19 september)
  • BP Ypenburg, Laan van Hoornwijck, Rijswijk (opening 26 september)
  • BP Nieuwe Hemweg, Nieuwe Hemweg, Amsterdam (opening 3 oktober)
  • BP De Kroon, langs de A27 bij Nieuwegein (opening 10 oktober)
  • BP Koerhuis, Zutphenseweg, Deventer (opening 17 oktober)

Deze tankstations worden twee weken voorafgaand aan de openingsdatum gesloten om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Klanten worden hierover op de stations geïnformeerd.

Afdeling mediarelaties:
pers@ah.nl
088 6590 2020

Source: Albert Heijn

###

EPR Retail News